Ιωνικός: Μεγάλη μεταγραφή με Ματσούκα η Ηλιούπολη

Ιωνικός: Μεγάλη μεταγραφή με Ματσούκα η Ηλιούπολη

Newsroom
Ιωνικός: Μεγάλη μεταγραφή με Ματσούκα η Ηλιούπολη

bet365

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση από την Ηλιούπολη, καθώς έκανε δικό της τον Λευτέρη Ματσούκα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό.

Πίσω στα γήπεδα Γ' Εθνικής επιστρέφει ο Λευτέρης Ματσούκας, καθώς τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Ηλιούπολης.

Ο 32χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στον ελληνικό σύλλογο.

Στον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε στη Νίκαια, εκτός από την άνοδο στη Superleague, μέτρησε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Παράλληλα, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος θα έχει χρέη Γενικού Διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ματσούκα:

«Ο Γ.Σ Ηλιουπολης ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Λευτέρη Ματσούκα.

Ο 32χρονος επιθετικός προέρχεται από τη Superleague, όπου την περυσινή σεζόν αγωνίζονταν με την ομάδα του Ιωνικού, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές. Στο παρελθόν, ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Βέρντερ 2, Λαμία, Ηρακλή, Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ντιναμό Βράνιε, Εθνικό Αστέρα, Φωστήρα και Αήττητο Σπάτων.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της Ηλιούπολης»

Και η ανακοίνωση για τον Γιαννόπουλο:

«Η διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Γιαννόπουλου στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Γιαννόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από από 1000 παιχνίδια ως διαιτητής και διαιτητικός παράγοντας σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Από το 2007 έως το 2010, ήταν διαιτητής στη Superleague.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα