ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Μπορντό για Μισελέν

ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Μπορντό για Μισελέν

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές με την Μπορντό για Μισελέν

bet365

Παρά τα όσα αναφέρονται στη Γαλλία για οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Μπορντό για τον Κλεμάν Μισελέν, deal ακόμα δεν υπάρχει με τις επαφές να συνεχίζονται.

Μία από τις αποχωρήσεις που ίσως προκύψουν σύντομα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ έχει να κάνει με τον Κλεμάν Μισελέν καθώς Ένωση και Μπορντό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε επαφές για τον δανεισμό του 25χρονου Γάλλου μπακ στους Γιρονδίνους.

Στη Γαλλία το απόγευμα της Τρίτης σε ρεπορτάζ της Equipe γράφτηκε ότι ο παίκτης είναι ήδη στο Μπορντό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει καθώς όπως προκύπτει ο Μισελέν βρισκόταν κανονικά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης για προπόνηση μιας και ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστικό deal μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπορντό.

Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται για να καθοριστεί το ύψος της οψιόν αγοράς και το αν αυτή θα είναι υποχρεωτική και υπό ποιους όρους. Οι συζητήσεις βρίσκονται λοιπόν σε εξέλιξη και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα αν θα επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Μισελέν φέρεται σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από τη Γαλλία τις προηγούμενες μέρες να έχει συμφωνήσει με την Μπορντό, ωστόσο για να προχωρήσει ο δανεισμός του θα πρέπει η ΑΕΚ να τα βρει με την Μπορντό για να ανάψει το πράσινο φως και ο παίκτης να μετακινηθεί στον γαλλικό σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα