Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κουρμπέλης για την πρεμιέρα

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κουρμπέλης για την πρεμιέρα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κουρμπέλης για την πρεμιέρα

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τον μέσο του Παναθηναϊκού να συμμετέχει στο πρόγραμμα της Τετάρτης και να θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Ένα πρόβλημα λιγότερο θα έχει ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν' όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στην Λεωφόρο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Σέρβου προπονητή. Στον αντίποδα εκτός είναι σίγουρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ και ο Κρίστιαν Γκάνεα δεν έκανε και πάλι προπόνηση λόγω ίωσης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε βάρος στην επιθετική τακτική, από την στιγμή μάλιστα που ο Ιωνικός αναμένεται να παίξει πιο κλειστά στην άμυνα. Συνολικά το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, επιθετική τακτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα