Ιωνικός: Οι δύο τρύπες στο ρόστερ

Ιωνικός: Οι δύο τρύπες στο ρόστερ

Ιωνικός: Οι δύο τρύπες στο ρόστερ

bet365

Στον Ιωνικό, υπάρχουν άλλα δύο ανοιχτά μέτωπα για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ωστόσο οι παίκτες που ψάχνουν στη Νίκαια μόνο εύκολες περιπτώσεις δεν είναι και χρειάζεται υπομονή.

Ο Δημήτρης Σπανός θέλει άλλους δύο παίκτες για να κλείσει το ρόστερ του. Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Ιωνικού είναι σε συζητήσεις μ' ένα 8άρι, ενώ χρειάζεται κι έναν παίκτη για την επίθεση (άκρα και που θα μπορεί να παίζει και κορυφή στιλ Λένις) που θα διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Ιωαννίδης και Μάντζης υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ για την κορυφή αλλά στο 3-5-2, θα βλέπουμε τον έναν από τους δύο και παρτενέρ τους θα είναι ένας πιο γρήγορος παίκτης (μεταγραφή ή ο Ελευθεριάδης για παράδειγμα).

Όσον αφορά στον 23χρονο αριστερό εξτρέμ, Ντανίλο Γκόμες, για τον οποίο οι Βραζιλιάνοι λένε ότι έχει κλείσει στον Ιωνικό τα δεδομένα δεν είναι έτσι. Για την ακρίβεια στη Νίκαια περιμένουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι άνθρωποι της Σάο Πάολο, καθώς κι οι απαιτήσεις του παίκτη δεν είναι μικρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα