«Κοντά σε δανεισμό με οψιόν αγοράς στην Μπορντό ο Μισελέν»

Newsroom
«Κοντά σε δανεισμό με οψιόν αγοράς στην Μπορντό ο Μισελέν»

bet365

Σύμφωνα με την Equipe η Μπορντό είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν.

Η Μπορντό, όπως έχουν αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες τα γαλλικά δημοσιεύματα, βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για τον Κλεμάν Μισελέν.

Σύμφωνα μάλιστα με την Equipe η συμφωνία ενδέχεται να κλείσει κατά τη διάρκεια της Πέμπτης καθώς όπως τονίζει η γνωστή γαλλική εφημερίδα οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες.

Όπως αναφέρει η Equipe, το deal θα αφορά δανεισμό του Μισελέν στην Μπορντό για ένα χρόνο, ενώ θα τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς σε μια λογική τιμή που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον γαλλικό σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι.

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνονται οι επαφές με την Μπορντό, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο που να διαμορφώνουν το deal ως σχεδόν κλεισμένο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα