ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία για Λαμία

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία για Λαμία

Newsroom
ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία για Λαμία

bet365

Άπαντες παρόντες ουσιαστικά και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, με τον Θεοδόση Μαχαίρα να ανεβάζει ρυθμούς και να μπαίνει από Τετάρτη.

Σε ρυθμούς έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα έχει μπει από χθες η ΑΕΚ, η οποία το ερχόμενο Σάββατο (20/8) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και την Τρίτη όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά με εξαίρεση μόνο τον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος ωστόσο ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζεται πως θα δοκιμάσει να μπει κανονικά και αυτός την Τετάρτη.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από χθες έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο ματς πρωταθλήματος με λευκό απουσιολόγιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα