«Παραμένει στη λίστα της Περσέπολις ο Ανσαριφάρντ, αλλά ο ίδιος απορρίπτει τις προτάσεις»

«Παραμένει στη λίστα της Περσέπολις ο Ανσαριφάρντ, αλλά ο ίδιος απορρίπτει τις προτάσεις»

Newsroom
«Παραμένει στη λίστα της Περσέπολις ο Ανσαριφάρντ, αλλά ο ίδιος απορρίπτει τις προτάσεις»

bet365

Το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ σύμφωνα με τα Μέσα στο Ιράν συζητήθηκε ξανά στην Περσέπολις, ωστόσο τονίζεται πως ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει απαντήσει αρνητικά σε αρκετές προτάσεις του ιρανικού συλλόγου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και στο Ιράν αρκετά συχνά γίνεται αναφορά για το μέλλον του. Διάφοροι ιρανικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν ενδιαφερθεί για τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το όνομα του Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2023, σύμφωνα με την ιρανική ιστοσελίδα moniban.news έπεσε και πάλι στο τραπέζι της Περσέπολις, με τους ανθρώπους της ομάδας να συζητούν την περίπτωση απόκτησής του καθώς κινούνται για την προσθήκη ενός φορ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της ιρανικής ιστοσελίδας, ο 32χρονος Ιρανός φορ της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, μέσα στο καλοκαίρι ο Ανσαριφάρντ έχει απαντήσει αρκετές φορές αρνητικά σε κρούσεις της πρώην ομάδας του, της Περσέπολις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα