ΠΑΟΚ: Μήνυμα επιστροφής από τον Ράφα Σοάρες

ΠΑΟΚ: Μήνυμα επιστροφής από τον Ράφα Σοάρες

ΠΑΟΚ: Μήνυμα επιστροφής από τον Ράφα Σοάρες

bet365

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μπακ του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό τη θλάση που τον άφησε για τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων και σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ανήμερα της Παναγίας οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπαίνει σε αγωνιστική εβδομάδα και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2022-23 κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (20.08, 21:45). Μετά το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το ρεπό της Κυριακής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο κι έπιασαν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Ίβαν Νέσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας έκαναν προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα