ΑΕΚ: Επέστρεψε και έκανε ατομικό ο Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Επέστρεψε και έκανε ατομικό ο Γκατσίνοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Επέστρεψε και έκανε ατομικό ο Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση τις προηγούμενες μέρες πήγε στα Σπάτα το Σάββατο και έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας ήταν οι τρεις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της ΑΕΚ με την Προοδευτική στο «Σεραφείδειο», αλλά βρέθηκαν στα Σπάτα για προπόνηση.

Ο Γκατσίνοβιτς που είχε μία ίωση τις προηγούμενες μέρες χάνοντας προπονήσεις, την ξεπέρασε και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο ακολούθησε και ο Γαλανόπουλος καθώς δεν ήταν ακόμα απόλυτα έτοιμος για να παίξει από πλευράς ρυθμού από τη στιγμή που πρόσφατα ξεκίνησε να προπονείται κανονικά, ενώ ατομικό πραγματοποίησε και ο Μαχαίρας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα