ΟΦΗ – Επισκοπή 4-0: Υγιεινός περίπατος με ανεβασμένο Τσιλιανίδη

Newsroom
ΟΦΗ – Επισκοπή 4-0: Υγιεινός περίπατος με ανεβασμένο Τσιλιανίδη

bet365

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα και έχοντας ήδη προβάδισμα με 3-0 στο ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 της Επισκοπής σε φιλικό αγώνα.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το φιλικό με την Επισκοπή ο ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας με 4-0 και δείχνοντας καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Πώς ξεκίνησε ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ σε 4-2-3-1 και τον Στίβενς στο τέρμα, τον Μαρινάκη δεξιά, τον Μπακογιάννη αριστερά, τους Βούρο και Γιόχου στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο με Ντιουσέ και πίσω τον Τσιλιανίδη ξεκίνησαν οι Τοράλ, Νέιρα και Ντίκο.

Το «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ μπήκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Επισκοπή. Μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Νέιρα από πάσα του Τοράλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 13’ με τον Τσιλιανίδη έκαναν το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι με τον Τοράλ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ και πάλι με τον Τσιλιανίδη πέτυχε γκολ κάνοντας το 3-0 σε ένα διάστημα που είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Τσιλιανίδης πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Επισκοπής

Συντήρηση δυνάμεων και πολλές αλλαγές στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ ο ρυθμός έπεσε και με τις πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ είχε και πάλι τον έλεγχο και ο Φαν Ντάινεν στο 61’ με σουτ έκανε το 4-0 για τους Ηρακλειώτες.

Ανακοίνωση για την ταλαιπωρία των φιλάθλων ο ΟΦΗ

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα έγινε η εξής ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου: «Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας, σας ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υποστήκατε κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Για το λόγο αυτό, όσοι εισήλθατε μαζικά στη θύρα 8 μετά την έναρξη του αγώνα, θα μπορείτε μετά το τέλος της αναμέτρησης να δώσετε τα στοιχεία σας στο προσωπικό με τα πορτοκαλί γιλέκα που θα σας περιμένει στην έξοδο της θύρας 8.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ως ελάχιστη αναγνώριση της ευθύνης της θα σας χορηγήσει μια πρόσκληση σε μελλοντικό αγώνα της ομάδας μας, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

ΟΦΗ: Στίβενς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Νέϊρα, Ντίκο, Τσιλιανίδης.

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ: Μανδάς, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρισον, Κουές, Στάικος, Αποστολάκης, Nτουίνεν, Μπουζούκης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Κεφαλάς, Κρίκλοου,Λάμτσε, , Νίκολλι, Πετράκης, Σαματκάσοφ Ουοττάρα, Άλεν, Τάτσης, Αμπάφου.

Στον πάγκο για την Επισκοπή: Ψαρράς (Τ), Κώτσιος, Μέτα, Τζατζάνας, Ρόβους, Τσιλεδάκης, Μπερικάκης, Σταθόπουλος, Νόνσο, Αβντελαουί, Λέκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα