Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τον συνδέουν με τον Άλβαρο Γκονθάλεθ

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τον συνδέουν με τον Άλβαρο Γκονθάλεθ

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τον συνδέουν με τον Άλβαρο Γκονθάλεθ

bet365

Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Ισπανό στόπερ, Άλβαρο Γκονθάλεθ που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ και γαλλικά ΜΜΕ όπως το RMC κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Άλβαρο Γκονθάλεθ.

Ο 32χρονος Ισπανός στόπερ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ και οι Γάλλοι τονίζουν χαρακτηριστικά πως ενδέχεται να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό και να έχει ξανά συμπαίκτη τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος το Σάββατο ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σανταντέρ, στη συνέχεια πήγε στη Σαραγόσα, έπειτα στην Εσπανιόλ και το 2016 πήρε μεταγραφή 4 εκατ. ευρώ για τη Βιγιαρεάλ. Μετά από τρία χρόνια η Μαρσέιγ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας της Μασσαλίας είχε 75 συμμετοχές. Πέρυσι δεν αγωνίστηκε πολύ πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μαρσέιγ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα