ΠΑΟΚ: Εκεί εστιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Εκεί εστιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Εκεί εστιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η προπόνηση της Πέμπτης (12/8) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δουλεύουν στις στατικές φάσεις μέσα από ειδικό ασκησιολόγιο.

Προπόνηση σήμερα, φιλικό αύριο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος (19:00), ρεπό την Κυριακή (14/8) πριν μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδο και να κάνει restart με φόντο την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«To Σάββατο (13.08) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλος σε προπονητικό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση πριν τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράφα Σοάρες έκανε ατομικό στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ ο Ίβαν Νέσμπεργκ ξεκίνησε αποθεραπεία.

Την Κυριακή (14.08) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (15.08) στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα