Ολυμπιακός: Ο Κόνραντ και η διαφωνία Μπαρτσελόνα με Κογιάδο

Ολυμπιακός: Ο Κόνραντ και η διαφωνία Μπαρτσελόνα με Κογιάδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κόνραντ και η διαφωνία Μπαρτσελόνα με Κογιάδο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Αμερικανού εξτρέμ την ώρα που ο Κογιάδο δεν τα βρίσκει με τη Μπαρτσελόνα για το... συμβόλαιό του.

Ο 21χρονος εξτρέμ Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε που έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ και τη Μπαρτσελόνα να κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού αυτήν την περίοδο. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι περισσότερο στο να αποσπάσει τη θετική απάντηση του διεθνούς παίκτη.

Τώρα σε σχέση με τον μεσοεπιθετικό Κογιάδο από τα ισπανικά ρεπορτάζ προκύπτει πως σε πρώτο πλάνο για εκείνον παραμένουν ομάδες από τη χώρα του. Ωστόσο η πλευρά του παίκτη δεν συμφωνεί με τη Μπαρτσελόνα που θέλει να τον στείλει δανεικό με όρο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του έως το 2025. Ο Κογιάδο είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2024 οπότε εκεί υπάρχει... κόλλημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα