Μαντί Καμαρά: «Ενδιαφέρον της Λιλ για τον παίκτη του Ολυμπιακού»

Newsroom
Μαντί Καμαρά: «Ενδιαφέρον της Λιλ για τον παίκτη του Ολυμπιακού»

bet365

Η Λιλ εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Αμαντού Ονανά που πουλήθηκε στην Έβερτον.

Η γαλλική ομάδα ψάχνει παίκτη για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Αμαντού Ονανά που πήρε μεταγραφή στην Έβερτον αντί 36 εκατ. ευρώ. Στο πλαίσιο της αναζήτησης αυτής οι «Λιλουά» έχουν στα υπόψιν τους και τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το «RMC», η γαλλική ομάδα επικοινώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδος για να μάθουν τις αξιώσεις τους, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα, η Λιλ επικοινώνησε και με τον ατζέντη του ίδιου του παίκτη. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει και δεύτερη ανοιχτή διαπραγμάτευση με τους «Λιλουά» για τον Λουνοτιβίκ Μπλας της Ναντ.

Στην λίστα της γαλλικής ομάδας για την θέση που λογίζεται ο Καμαρά υπάρχει και ο 20χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος της Σοσό, Ρασούλ Εντιαγέ, τον οποίο οι άνθρωποι της Λιλ εκτιμούν πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα