Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Μλάντεν για δύο χρόνια

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Μλάντεν για δύο χρόνια

bet365

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό και ανακοινώθηκε από τα «καναρίνια».

Τα τυπικά απέμεναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Μλάντεν από τον Παναιτωλικό καθώς ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στα «καναρίνια».

Ο Μλάντεν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Παναιτωλικό, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (9/8) επισημοποίησε την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών υπέγραψε με τον Παναιτωλικό ο Ρουμάνος αμυντικός Σεμπάστιαν Μλάντεν (Sebastian Mladen). Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1991 και σε μικρή ηλικία εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Αγωνίστηκε με δανεισμό σε ομάδες της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, ενώ από το 2017 επέστρεψε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Βίτορουλ που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Φάρουλ, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, ξεπερνώντας τις 200 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα