Σουηδικό σενάριο για φαν Ντεν Χουρκ και ΟΦΗ

Σουηδικό σενάριο για φαν Ντεν Χουρκ και ΟΦΗ

Newsroom
Σουηδικό σενάριο για φαν Ντεν Χουρκ και ΟΦΗ

bet365

Ο φορ και αρχηγός της Χέλσινμποργκ ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Σουηδίας και στη Σκανδιναβία αναφέρουν πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» ελληνικού club που ίσως είναι ο ΟΦΗ.

Στο «στόχαστρο» του ΟΦΗ έβαλαν σήμερα (9/8) τον Αντονι φαν Ντεν Χουρκ ορισμένα ΜΜΕ στη Σουηδία, με αφορμή ότι ο 29χρονος φορ και αρχηγός της Χέλσινμποργκ ζήτησε να φύγει από την ομάδα του και για αυτό δεν έπαιξε κόντρα στη Χάκεν, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο «στόχαστρο» μίας ελληνικής που μάλλον είναι οι Κρητικοί.

Ετσι το stoy του παραμένει σε επίπεδο «σεναρίου» από το εξωτερικό, για τον γεννημένο στην Ολλανδία φορ – μπορεί να παίξει και περιφερειακός – που έχει καταγωγή από το Κουρακάκο και είναι επτά φορές διεθνής με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο φαν Ντεν Χουρκ είχε πέρσι τρία γκολ και δύο ασίστ σε 14 ματς με τη Χέλσινμποργκ, ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Αϊντχόβεν και Ντε Γκράφσαπ. Πάντως από τη νυν ομάδα του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα