Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Σλάβια Πράγας

Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Σλάβια Πράγας

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Σλάβια Πράγας

bet365

Η δίψα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για ένα εισιτήριο για την ρεβάνς της Πέμπτης (11/08, 20:30) απέναντι στην Σλάβια Πράγας οδήγησε στην εξαφάνισή τους μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία τους.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχάριστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη μου για την ομάδα και τόνισε πως τους περιμένει όλους στην μεγάλη μάχη που θα δώσει η ομάδα κόντρα στην Σλάβια Πράγας για την πρόκριση στα play-offs του Europa Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα