ΑΕΚ: Πάντα στη λίστα της ο Ελίασον

ΑΕΚ: Πάντα στη λίστα της ο Ελίασον

ΑΕΚ: Πάντα στη λίστα της ο Ελίασον

bet365

Ο εξτρέμ της Νιμ, Νίκλας Ελίασον που είχε απασχολήσει πέρυσι την ΑΕΚ, είναι ένα όνομα για το οποίο η Ένωση φέρεται να έχει ρωτήσει ξανά μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο την ίδια στιγμή πρόκειται και για μια δύσκολη περίπτωση.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ εκτός από τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό για τον οποίο κινείται τις τελευταίες ημέρες έχοντας εντοπίσει τον βασικό της στόχο, θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της σίγουρα έναν φορ και έναν εξτρέμ που να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τη θέση του ακραίου είναι αυτή του Νίκλας Ελίασον της Νιμ. Είναι ένας παίκτης που παραμένει στη λίστα της Ένωσης από πέρυσι, όταν οι κιτρινόμαυροι είχαν ασχοληθεί «ζεστά» με την υπόθεση του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ.

Η ΑΕΚ φέρεται μέσα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε να έχει ρωτήσει ξανά τη Νιμ για τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες από τη Γαλλία, η Νιμ αξιώνει καλά χρήματα για να τον παραχωρήσει. Κάτι που σημαίνει προφανώς πως δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πάντως ότι ο Ελίασον δεν είναι το μοναδικό όνομα που έχει εξεταστεί από πλευράς ΑΕΚ για τον εξτρέμ καθώς αναζητείται και κάτι ακόμα πιο δυνατό. Άλλωστε, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να προσθέσουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις θέσεις στις οποίες το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Ελίασον το περσινό καλοκαίρι, όταν και πρωτομπήκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ψαχνόταν να αποχωρήσει από τη Νιμ μετά τον υποβιβασμό από τη Ligue 1. Τελικώς παρέμεινε στη γαλλική ομάδα και τη σεζόν που μας πέρασε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας είχε μια πολύ καλή χρονιά με 36 συμμετοχές, επτά γκολ και επτά ασίστ.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι δαπανώντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στον γαλλικό σύλλογο επιθυμούν να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους, με το συμβόλαιό του πάντως να ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από τώρα. Ο Ελίασον είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα και στο παρελθόν στη Σουηδία έχει αγωνιστεί σε Φάλκενμπεργκ, ΑΪΚ και Νόρκεπινγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα