Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντα Σίλβα, σύμφωνα με την Equipe

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντα Σίλβα, σύμφωνα με την Equipe

Newsroom
Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντα Σίλβα, σύμφωνα με την Equipe

bet365

Η περίπτωση του 34χρονου Γάλλου στόπερ της Λυών επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, σύμφωνα με την Equipe.

Σε αναζήτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ έχει εκφράσει νέο ενδιαφέρον για τον 34χρονο Γάλλο στόπερ της Λυών, Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Ο Ντα Σίλβα απασχόλησε έντονα την Ένωση πέρυσι όταν έμενε ελεύθερος από τη Ρεν, αλλά τελικά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει στη Λυών. Εκεί τη σεζόν που μας πέρασε ο έμπειρος στόπερ πραγματοποίησε 20 συμμετοχές και δεν αποτελούσε βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γαλλική εφημερίδα ο Ντα Σίλβα εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ για τον παίκτη κρούση είχε κάνει πρόσφατα και η Κλερμόν, ωστόσο δεν κατάφερε να ικανοποιήσει οικονομικά τη Λυών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα