ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος

bet365

Κοντά στην επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αποφόρτιση για τον Πέτρο Μάνταλο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το Σάββατο από την Κύπρο μετά το φιλικό με την Ομόνοια και έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα γύρισαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Τα νέα ήταν ευχάριστα με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και είναι πλέον κοντά στην επιστροφή του. Ο Έλληνας μέσος συμμετείχε μάλιστα και σε ασκήσεις τεχνικο-τακτικής.

Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε αποφόρτιση τη Δευτέρα, με τον Ζίγκα Λάτσι να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα και τον Θεοδόση Μαχαίρα να πραγματοποιεί ατομικό. Η προπόνηση της Τρίτης (9/8) είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα