Φιλικό σαν επίσημο για Ιωνικό και Ατρόμητο, με τέσσερα γκολ και δύο κόκκινες (vids)

Newsroom
Φιλικό σαν επίσημο για Ιωνικό και Ατρόμητο, με τέσσερα γκολ και δύο κόκκινες (vids)

bet365

Ο Ιωνικός και ο Ατρόμητος έμειναν στο 2-2, σε ένα ματς όπου εκτός από καλή μπάλα είδαμε και πολλά, εκατέρωθεν νεύρα.

Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό (7/8) φιλικό του Ιωνικού με τον Ατρόμητο, όπου είδαμε τέσσερα γκολ (2-2) και... πάρα πολλά νεύρα, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξαν και δύο κόκκινες, από μία για κάθε ομάδα.

Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μύγα, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνο στην άμυνα, τους Αντούνες, Μασάς στον άξονα, τους Ελευθεριάδη, Μεντόσα μεσοεπιθετικούς και τους Ιωαννίδη, Μάντζη στα φορ.

Ο Κρις Κόουλμαν ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Οικονομίδη, Σουάρεθ, Χατζηισαϊα, Αθανασίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ στον άξονα, τους Ρομπάιγ, Κλωναρίδη στα άκρα και τον Τζαβίδα στο «9» (οι Κιάρτανσον, Χαρίσης, Κιβρακίδης δεν ήταν, για διάφορους λόγους, διαθέσιμοι).

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν... 100% επίσημο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραία μπάλα (συνολικά έβγαλαν 12 τελικές, 7-5 υπέρ του Ατρόμητου). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με προβολή του Ιωαννίδη σε στατική φάση όπου ο επιθετικός τους αφιέρωσε το γκολ του στη νεογέννητη κόρη του, ενώ στο 18' «φλέρταραν» με το 2-0 αλλά ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Τσιγκρίνσκι.

Νωρίτερα (9') ο Ρομπάιγ είχε για τους φιλοξενούμενους δοκάρι, ενώ στο 26' υπήρξαν δύο αποβολές, από μία σε Ιωνικό και Ατρόμητο, καθώς τότε οι Ρομαό και Χατζηισαϊας «αρπάχτηκαν» και ο ρέφερι Βεργέτης τους έδειξε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα δεν αντικαταστάθηκαν, κάτι που συνηθίζεται σε φιλικά και αυτόματα οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10. Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που αντέδρασαν καλύτερα με τα νέα δεδομένα της αναμέτρησης, αφού αρχικά ο Κλωναρίδης ισοφάρισε στο 36' και λίγο αργότερα (41') πήραν το προβάδισμα με τον Σουάρεθ.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, ενώ για τους φιλοξενούμενους ντεμπουτάρισε σε ανεπίσημο επίπεδο ο μπακ Ντε Μποκ. Ο Ιωνικός πάντως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάρισε χάρις σε ένα όμορφο γκολ με σουτ που σημείωσε ο «νέος» Μίλο, στο 73' της αναμέτρησης. Σε ένα χρονικό διάστημα που παρατηρήθηκαν εκ νέου νεύρα (π.χ. Πογκοσιάν με τον Λαζαρίδη στον πάγκο του Ατρόμητου), αλλά οι «εστίες» που προκλήθηκαν δεν έβαλαν... φωτιά στο ματς.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογκοσιάν), Μεντόζα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Ερλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιλ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα