Ολυμπιακός: Στη λίστα των ομάδων που τσεκάρουν Κόνραντ (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Στη λίστα των ομάδων που τσεκάρουν Κόνραντ (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε που φέτος αγωνίζεται στην Μαρσέιγ έχοντας αποχωρήσει οριστικά από την Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός εξτρέμ που αναδείχθηκε από την Masia και το 2021 αποφάσισε να φύγει και να ψάξει την τύχη του μακριά από τη Βαρκελώνη έχοντας «προσγειωθεί» στην Μασσαλία, παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, οι Πειραιώτες βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους και αυτό οδήγησε το διαφαινόμενο deal με την Βιγιαρεάλ σε «ναυάγιο».

«Μπεσίκτας, Γκλάντμπαχ και Πόρτο έχουν ρωτήσει για τον παίκτη, δυναμικά και η Μπάγερν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Κόνραντ είναι 21 ετών, μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα το 2013 και αποχώρησε από εκεί το περασμένο καλοκαίρι έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχει συμπληρώσει 22 συμμετοχές με την Μαρσέιγ, ενώ, έχει 14 παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα» στο UEFA Youth League, μετρώντας και 3 παρουσίες στο ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα