Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαρτόλο η αποστολή για το τουρνουά του Βόλου

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαρτόλο η αποστολή για το τουρνουά του Βόλου

bet365

Εκτός αποστολής λόγω τενοντίτιδας έμεινε ο Χουλιάν Μπαρτόλο για τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του τουρνουά στον Βόλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει δύο φιλικά ματς στις 7 και 9 Αυγούστου στο συγκεκριμένο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Βόλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Χουλιάν Μπαρτόλο. Ο Αργεντινός εξτρέμ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ν. Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Αλάγμπε, Στάνκο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σονί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα