«Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει στον Φράνσον»

«Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει στον Φράνσον»

Newsroom
 «Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει στον Φράνσον»

bet365

Η Νόρκεπινγκ θέλει τον Αλεξάντερ Φράνσον της ΑΕΚ, όμως ο αθλητικός της διευθυντής σχολίασε πως ο 28χρονος χαφ βρίσκεται στα πλάνα του Αλμέιδα.

Στο «στόχαστρο» της Νόρκεπινγκ βρίσκεται ο Αλεξάντερ Φράνσον, όμως όπως ανέφερε ο Τόνι Μάρτινσον, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο Σουηδός χαφ υπολογίζεται πλέον στην ΑΕΚ και από τον Ματίας Αλμέιδα. «Εχει συμβόλαιο. Μόλις του μίλησα και ενώ η ΑΕΚ φαινόταν ότι δεν τον υπολογίζει, τώρα τον βάζει να παίζει. Ο προπονητής της (σ.σ. ο Ματίας Αλμέιδα) είχε πει ότι πιστεύει ότι ο Αλεξάντερ είναι καλός παίκτης. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα αντιστραφούν», σχολίασε σχετικά και πλέον στην πατρίδα του 28χρονου χαφ θεωρούν πως ο συμπατριώτης τους δεν θα φύγει από την Ενωση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα