Ανοικτή για τον κόσμο η προπόνηση της ΑΕΚ στην Κύπρο

Ανοικτή για τον κόσμο η προπόνηση της ΑΕΚ στην Κύπρο

Newsroom
Ανοικτή για τον κόσμο η προπόνηση της ΑΕΚ στην Κύπρο

bet365

Μετά από απόφαση του Ματίας Αλμέιδα οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να παρευρεθούν στην προπόνηση της Πέμπτης που θα γίνει στο γήπεδο της ΠΑΑΕΚ. Αντιπροσωπεία των συνδέσμων θα βραβεύσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο θα δώσει η ΑΕΚ την Παρασκευή (5/8) και οι φίλοι της Ενωσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων». Την προηγούμενη της αναμέτρησης η Ενωση έχει προγραμματίσει να προπονηθεί στις 7 το απόγευμα στη Λευκωσία και αρχικά η προπόνηση θα ήταν «κλειστή», όμως μετά από σχετική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα θα είναι ανοικτή και μάλιστα θα γίνει στο γήπεδο της ΠΑΑΕΚ, μίας προσφυγικής ομάδας που προέρχεται από τα κατεχόμενα της Κυρήνειας.

Ετσι ο κόσμος θα μπορεί να την παρακολουθήσει, ενώ το βράδυ αντιπροσωπεία των τριών συνδέσμων φίλων του club που υπάρχουν στο Νησί της Αφροδίτης θα επισκεφθεί την αποστολή στο ξενοδοχείο που θα έχει καταλύσει. Εκεί θα παραδώσει τιμητική πλακέτα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη την οποία θα παραλάβει ο Μπρούνο Αλβες, ενώ όσοι την απαρτίζουν, περίπου 15 άτομα, θα δουν από κοντά και για 20 με 25 λεπτά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του τεχνικού επιτελείου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα