«Κάναμε πέντε προτάσεις στον Νέσμπεργκ, ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ»

«Κάναμε πέντε προτάσεις στον Νέσμπεργκ, ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
«Κάναμε πέντε προτάσεις στον Νέσμπεργκ, ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιοακίμ Γιόνσον, τεχνικός διευθυντής της Βαλερένγκα, μίλησε για τον Ιβάν Νέσμπεργκ που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιβάν Νέσμπεργκ και ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί. Ο Νορβηγός θεωρείται τεράστιο «κεφάλαιο» για τη Βαλερένγκα όπου και έπαιζε από το 2005 μέχρι και πρότινος, με μόνη εξαίρεση μερικούς μήνες που πέρασε πιτσιρικάς στη Βάρμπεργκς ως δανεικός και ο Γιοακίμ Γιόνσον, τεχνικός διευθυντής του club, είπε στο Metropolis πως στην ομάδα ήθελαν να τον κρατήσουν αλλά εκείνος επέλεξε τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Ο Νάσπεργκ είναι θρύλος για τη Βαλερένγκα, γιατί παίζει σε όλη την καριέρα του στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, οποίος είναι πολύ καλός και έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι, πολύ καλός στις μονομαχίες, είναι ταχύς και δυνατός, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός».

Για το δυνατό του στοιχείο και αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη: «Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι το αριστερό του πόδι, είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στο αριστερό του πόδι, είναι σκληρός αμυντικός. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη από την άμυνα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με το αριστερό πόδι, κάνει φοβερές αλλαγές παιχνιδιού».

Για το λόγο που αποφάσισε να φύγει από τη Βαλερένγκα και αν ήταν η ώρα για τον παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα: «Σκέφτηκε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Του κάναμε πέντε διαφορετικές προσφορές για ανανέωση και δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε, ήθελε να πάει σε μια καλύτερη λίγκα και σε μια καλύτερη ομάδα, και ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος σύλλογος από τη Βαλερένγκα».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα: «Δεν θα βάλει πολλά γκολ αλλά είναι ποδοσφαιριστής που έχει ικανότητα και προωθείται στις στημένες φάσεις».

Για το αν υπήρχε συζήτηση να τον αφήσει νωρίτερα η Βαλερένγκα κα πότε έμαθαν για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν είχαμε τα χρήματα για να βρούμε τον αντικαταστάτη του, ούτε διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Τον είχαμε ανάγκη για αυτό τον κρατήσαμε. Περίπου αρχές Ιουνίου καταλάβαμε ότι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να το πω αυτό. Ο Νάσμπεργκ είναι πολύ καλός χαρακτήρας, όλο αυτό το διάστημα, παρότι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και βοήθησε».

Κλείνοντας έστειλε ένα «μήνυμα» στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Αγαπήστε τον, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπάει τους οπαδούς, οι οπαδοί της Βαλερένγκα τον είχαν είδωλο, αν τον αγαπήσετε και εσείς θα τον κάνετε είδωλο, θα δείτε την προσφορά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα