Μπάρντι: O αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά σε «deal» με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Μπάρντι: O αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά σε «deal» με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Φελίπε Μινιάμπρες, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο μεσοεπιθετικός Ένις Μπάρντι είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πέδρο Μαρτίνς και ανακοίνωσαν την έναρξη της «εποχής» του 39χρονου Ισπανού Κάρλος Κορμπεράν, ενώ «τρέχουν» και οι μεταγραφικές υποθέσεις με την περίπτωση του Ένις Μπάρντι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Φελίπε Μινιάμπρες, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου του κλαμπ και επισήμανε πως οι «βάτραχοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την παραχώρηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από τη Βόρεια Μακεδονία. Την περσινή σεζόν ο Μπάρντι μέτρησε 30 συμμετοχές στη La Liga με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα