«AS»: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβάντε για Μπάρντι»

«AS»: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβάντε για Μπάρντι»

Newsroom
 «AS»: «Συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβάντε για Μπάρντι»

bet365

Στην Ισπανία μετέδωσαν πως ο Ολυμπιακός και η Λεβάντε έδωσαν τα... χέρια για τον Μπάρντι και απομένει το «ναι» του παίκτη ώστε να πιάσει λιμάνι.

Στην «πραγματικότητα» του Ολυμπιακού έχουν από χθες (30/7) βάλει οι Ισπανοί τον Ενις Μπάρντι, όταν και ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετιού της Λεβάντε.

Η «AS» τις τελευταίες ώρες πήγε το ζήτημα ένα βήμα παραπάνω και έκανε λόγο για συμφωνία των δύο clubs, καθώς στη Βαλένθια έκαναν αποδεκτή την πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, plus 1,5 ως μπόνους, που τους κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι», αφού και θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη μετά τον υποβιβασμό τους στη δεύτερη κατηγορία.

Πλέον, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ισπανικό μέσο, απομένει και το «ναι» του Μπάρντι, το οποίο αφήνεται να εννοηθεί πως είναι... πολύ κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα