Ολυμπιακός: «Διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

bet365

Το ESPN μετέδωσε πως ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε επαφές ώστε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 Σάμουελ Ουμτιτί να... πιάσει λιμάνι.

Για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί κινείται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το ESPN, που μετέδωσε σήμερα (30/7) πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη Δευτέρα (1/8) συνάντηση με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα, με σκοπό να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός να γίνει κάτοικος Ελλάδος.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018 δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι, τεχνικός των «μπλαουγκράνα», και πάντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι Πειραιώτες επιθυμούν τον δανεισμό του για μία σεζόν.

Ο Ουμτιτί παίζει τους Καταλανούς από το 2016 προερχόμενος από τη Λιόν και με τη φανέλα τους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα της χώρας, ενώ με τους «τρικολόρ» έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια τους (4 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα