Ιωνικός: Το 3-5-2 του Σπανού στηρίζεται στην εμπειρία

Ιωνικός: Το 3-5-2 του Σπανού στηρίζεται στην εμπειρία

Ιωνικός: Το 3-5-2 του Σπανού στηρίζεται στην εμπειρία

bet365

Η άμυνα θα είναι η βάση του Ιωνικού και φέτος. Ο Δημήτρης Σπανός έκανε... πρόβα το 3-5-2 στα play out και φέτος θα στηριχτεί σ' αυτό, δίνοντας σημαντικό ρόλο σε παίκτες «κλειδιά» όπως είναι οι Ρομαό-Τσιγκρίνσκι.

Ο Ιωνικός φέτος θα παρουσιαστεί με κάποια σημαντικά νέα πρόσωπα στην 11άδα του αλλά με ίδια φιλοσοφία: Σφιχτή άμυνα, ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού και έξυπνη διαχείριση.

Η ομάδα της Νίκαιας, πέρυσι, στα περισσότερα ματς έπαιζε με τετράδα στην άμυνα. Από τα play out, όμως, όπου η ομάδα τερμάτισε αήττητη και βγήκε 7η στη γενική βαθμολογία, ο Δημήτρης Σπανός έκανε πρόβα το 3-5-2. Κι αυτό δούλεψε. Και μάλιστα πολύ καλά. Σε 7 ματς, η ομάδα δέχτηκε 7 γκολ και σκόραρε 18 φορές.

Ποιες είναι οι αλλαγές στα πρόσωπα όμως φέτος; Όσον αφορά στην άμυνα δεν θα δούμε τρομερές αλλαγές. Στην ουσία αντί του Σάντσες που αποτελεί παρελθόν, θα γίνει αλλαγή.

Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Στην περσινή σεζόν, στην 4άδα της άμυνας βλέπαμε (από αριστερά προς τα δεξιά): Βαλεριάνος, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας. Τερματοφύλακας ο Χουτεσιώτης.

Στο 3-5-2, είχαμε τριάδα με αριστερό στόπερ τον Σάντσες, ο Τσιγκρίνσκι ήταν στο κέντρο και δεξί στόπερ ήταν ο Ρομαό.

Φέτος, λογικά, θα έχουμε τριάδα στα στόπερ με Μίλος ή Αντούνες αριστερό στόπερ, Τσιγκρίνσκι στο κέντρο και τον Ρομαό δεξί στόπερ.

*Στο σύστημα παρακάτω, όσον αφορά στην επίθεση, ανάλογα το ματς μπορεί να βλέπουμε έναν ψηλό κι έναν πιο κοντό (γρήγορο). Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα ψάχνει για έναν παίκτη στιλ Λένις, που θα έχει ταχύτητα και θα παίζει τόσο στα άκρα όσο και μπροστά.

a

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα