Ο Ατρόμητος έφερε τον Βέλγο μπακ Λόρενς Ντε Μποκ (vid)

Ο Ατρόμητος έφερε τον Βέλγο μπακ Λόρενς Ντε Μποκ (vid)

Μάκης Σταθάτος
Ο Ατρόμητος έφερε τον Βέλγο μπακ Λόρενς Ντε Μποκ (vid)

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου βρίσκεται ο Βέλγος αριστερός μπακ, Λόρενς Ντε Μποκ.

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βέλγο αριστεροπόδαρο μπακ, Λόρενς Ντε Μποκ και την ομάδα του, Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο 29χρονος Βέλγος μπακ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και μέσα στην επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος τα έχει βρει σε όλα με τον Ντε Μποκ, αλλά και με την ομάδα του, η οποία θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Ο Ντε Μποκ την περυσινή σεζόν κατέγραψε 29 συμμετοχές με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ την τρέχουσα περίοδο έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι. Στο παρελθόν φόρεσε για μια 5ετία τη φανέλα της Μπριζ με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ έχει παραστάσεις από το Champions και το Europa League.

Τον Ιανουάριο του 2018, η Λιντς Γιουνάιτεντ τον απέκτησε από την Μπριζ έναντι 1,5 εκ., αλλά έπαιξε μόλις 7 ματς στην αγγλική ομάδα και τις επόμενες σεζόν παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Οστάνδη, Σάντερλαντ, Ντε Χάαγκ. Στην πατρίδα του πέραν της 5ετούς θητείας του με τη Μπριζ (177 ματς και 2 γκολ), έχει παίξει στη Λόκερεν (91 ματς και 1 γκολ), με την οποία κατέκτησε και ένα κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα