ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα και ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα και ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα και ο Ολιβέιρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ράφα Σοάρες θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο.

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τη Λέφσκι βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Ο ΠΑΟΚ είναι εκτός Ευρώπης και καλείται να το διαχειριστεί. Άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Να προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων, να δουλέψει πάνω στο πλάνο του, να αναδιοργανωθεί και να συνεχίσει την πορεία του κρατώντας ό,τι χρειάζεται από αυτή την αποτυχημένη δοκιμασία του με τη Λέφσκι», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωση της.

«Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει» σημειώνει και προσθέτει: «Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και ο ΠΑΟΚ το κατάλαβε με πικρό τρόπο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, λοιπόν, δεν σταμάτησε μετά τον αποκλεισμό. Το απόγευμα άπαντες ήταν στη Νέα Μεσημβρία».

Για τους βασικούς της αναμέτρησης κόντρα στη Λέφσκι υπήρχε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια με δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, που τόσο πολύ έλλειψε από τα παιχνίδια της Ευρώπης, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, στο πλαίσιο της σταδιακής του επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο μόνος του στο γήπεδο δούλεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Σ’ ότι αφορά τον Ράφα Σοάρες, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο, θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και το Σάββατο (30/7) με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονούνται το πρωί (09:00) στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα