Zέκα στο Gazzetta για Βέρμπιτς: «Σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό»

Zέκα στο Gazzetta για Βέρμπιτς: «Σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό»

Zέκα στο Gazzetta για Βέρμπιτς: «Σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μιλά στο Gazzetta για την μεταγραφή του Μπένζαμιν Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό, την κοινή τους συνύπαρξη στη Κοπεγχάγη, τα δυνατά του στοιχεία και όσα του είπε για να τον... ψήσει να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς θα φορά για τα επόμενα χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού και ένας από τους πρώην «πράσινους» που τον ξέρει πολύ καλά είναι ο Κάρλος Ζέκα. Ο Έλληνας διεθνής μέσος έχει συνυπάρξει με τον Σλοβένο εξτρέμ στη Κοπεγχάγη, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και το Gazzetta επικοινώνησε με τον Ζέκα, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον Βέρμπιτς και να αποκαλύψει πως έβαλε το... χεράκι του στο «ψηστήρι» προς τον 28χρονο άσο.

«Ο Μπένζι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και άνθρωπος. Σε κάθε παιχνίδι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον συμπαίκτη του, να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον» «Το δυνατό του όπλο είναι το ένας εναντίον ενός, να κλείνει μέσα και να τελειώνει τις φάσεις για να σκοράρει. Είναι πολύ γρήγορος, άρτιος τεχνικά ενώ βοηθάει και στο ανασταλτικό κομμάτι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θεωρώ πως είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, θα κάνει καλό στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήγε στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε πριν πάρει την απόφαση. Του είπα πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με σοβαρότητα και οργάνωση και πως θα το απολαύσει, σε κάθε στιγμή. Όπως και την πόλη, την Αθήνα. Πιστεύω χάρηκε με όσα άκουσε από εμένα για τον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και να καταφέρει μαζί με την ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα