Ολυμπιακός: Επίσκεψη οπαδών στον Ρέντη και δυσαρέσκεια για Μαρτίνς, παίκτες

Ολυμπιακός: Επίσκεψη οπαδών στον Ρέντη και δυσαρέσκεια για Μαρτίνς, παίκτες

Ολυμπιακός: Επίσκεψη οπαδών στον Ρέντη και δυσαρέσκεια για Μαρτίνς, παίκτες

bet365

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στον Ρέντη έτσι ώστε να μεταφέρουν τα παράπονά τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες για τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα.

Δεν έχει περάσει καλά καλά ένα 24ωρο μετά το βαρύ 0-4 της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος των Πρωταθλητών παραμένει άκρως δυσαρεστημένος. Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στον Ρέντη αντιπροσωπεία της Θύρας 7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέφρασαν κυρίως προς το πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα του Ολυμπιακού. Ακούστηκαν και κάποια σκληρά λόγια προς τον Πορτογάλο τεχνικό για τον οποίο υπάρχει μία αίσθηση - σιγουριά πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. Φέρεται να του μεταφέρθηκε πως ο κύκλος του έκλεισε. Όπως παράπονα υπήρξαν και προς τους παίκτες των Ερυθρόλευκων. Το κλίμα προφανώς για τον Μαρτίνς παραμένει βαρύ και το πιθανότερο όλων εξακολουθεί να παραμένει πως θα αποχωρήσει άμεσα.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου έχετε ήδη διαβάσει στο ρεπορτάζ του Gazzetta πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διάδοχης κατάστασης ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Επίσης έχουν προταθεί ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν, βοηθός του Μπιέλσα (για αυτόν υπάρχει καλή άποψη σε ορισμένα στελέχη της ομάδας) και ο Κροάτης άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός, Ιγκόρ Μπίτσκαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα