ΑΕΚ - Ουτρέχτη: H ενδεκάδα της «Ένωσης»

ΑΕΚ - Ουτρέχτη: H ενδεκάδα της «Ένωσης»

Newsroom
ΑΕΚ - Ουτρέχτη: H ενδεκάδα της «Ένωσης»

bet365

Με τον Σιμάνσκι στο κέντρο και τον Χατζισαφί σε ρόλο στόπερ θα ξεκινήσει η ΑΕΚ στην φιλική αναμέτρηση της με την Ουτρέχτη στο Άλκμααρ (17:00, Cosmote Sport 2).

Με 3-5-2 θα ξεκινήσει η ΑΕΚ στο τρίτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, με αντίπαλο την Ουτρέχτη. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία με την τριάδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Χατζισαφί - Τζαβέλλα - Μήτογλου. Τις πτέρυγες θα καλύψουν οι Τσούμπερ - Ρότα. Στο «6» επιστρέφει ο Σιμάνσκι, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιόνσον, που βρίσκεται στον πάγκο, με τους Πινέδα - Γκατσίνοβιτς μπροστά του στον άξονα. Τον Λιβάι Γκαρσία θα πλαισιώσει ο Πέτρος Μάνταλος.

Για τους Ολλανδούς θα ξεκινήσει στο φιλικό τόσο ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Βασίλης Μπάρκας, όσο και ο διεθνής σέντερ φορ Τάσος Δουβίκας.

H ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς - Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Τσούμπερ - Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα