Παναθηναίκός: «Κλείνει» στο Βανκούβερ ο Αλεσάντρο Σεπφ

Παναθηναίκός: «Κλείνει» στο Βανκούβερ ο Αλεσάντρο Σεπφ

Παναθηναίκός: «Κλείνει» στο Βανκούβερ ο Αλεσάντρο Σεπφ

bet365

Ο Αλεσάντρο Σεπφ που έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στo MLS με την φανέλα των Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στο MLS και τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς βρίσκεται ο Αλεσάντρο Σεπφ. Ο Αυστριακός διεθνής μέσος έφτασε μια ανάσα από την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό στα μέσα Ιουνίου αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Οι δύο πλευρές ξανακάθισαν στο τραπέζι τουλάχιστον τρεις φορές το επόμενο διάστημα αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία.

Στις αρχές Ιουλίου οι εκπρόσωποι του παίκτη ανέβασαν κατακόρυφα τις απαιτήσεις τους, το «τριφύλλι» τότε έκανε πίσω και όταν η πλευρά του Σεπφ επέστρεψε κοντά στα συμφωνηθέντα του Ιουνίου(600.000 ευρώ ετησίως), οι προτεραιότητες των «πρασίνων» ήταν άλλες.

Μάλιστα, μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι επαφές συνεχίστηκαν, ο Σεπφ πριν ταξιδέψει για τον Καναδά προσέγγισε εκ νέου τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο σύλλογος αναζητά διαφορετικά χαρακτηριστικά, πιο δημιουργικό ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και έτσι δεν προέκυψε deal.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα