Μπαλτάκος: «Δεν υπήρξε σκέψη για Ελληνες διαιτητές στην ΚΕΔ, θα ελέγχονται οι αλλοδαποί ρέφερι»

Newsroom
Μπαλτάκος: «Δεν υπήρξε σκέψη για Ελληνες διαιτητές στην ΚΕΔ, θα ελέγχονται οι αλλοδαποί ρέφερι»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε σαφές ότι δεν υπήρξε σκέψη για να τοποθετηθούν Έλληνες διαιτητές στην ΚΕΔ.

Μέσω δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε σκέψη για να τοποθετηθούν Ελληνες διαιτητές στην ΚΕΔ ενώ τόνισε ότι φέτος θα ελέγχονται οι αλλοδαποί διαιτητές και εφόσον συγκεντρώσουν χαμηλή βαθμολογία, τα videos των αγώνων τους θα πηγαίνουν σε UEFA και την Ομοσπονδία τους.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη διαιτησία των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

«Σχετικά με φήμες και δημοσιεύματα ως προς τη διαιτησία των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε τα ακόλουθα:

Ουδέποτε υπήρξε σκέψη ή πρόθεση για την συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ αναφορικά με τα πρωταθλήματα Super League1 και Super League2. Τα πρωταθλήματα αυτά, μετά από σχετική πρόταση του κ. Bennet, ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των:

α) Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής

β) Joao Capella (Πορτογαλία)-Μάνατζερ VAR

γ) Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Επιπλέον από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι αλλοδαποί διαιτητές που προσκαλούνται στην Ελλάδα θα ελέγχονται για την απόδοσή τους. Έτσι, εάν η απόδοσή τους είναι χαμηλού επιπέδου και υπάρχουν παράπονα των ομάδων, θα αποστέλλεται στην Ομοσπονδία τους και στην UEFA έκθεση συνοδευόμενη με τα video που τεκμηριώνουν τα λάθη τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα