Super League: Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος!

Newsroom
Super League: Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος!

bet365

Από τη Super League γνωστοποιήθηκε όλο το πρόγραμμα για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου.

Το νέο πρωτάθλημα της Super League κάνει σέντρα στις 20 Αυγούστου. Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου, ο 2ος στις 21 Δεκεμβρίου και η λήξη της κανονικής περιόδου θα είναι στις 12 Μαρτίου. Τα play offs / play outs θα αρχίσουν στις 18 Μαρτίου και θα τελειώσουν στις 14 Μαϊου.

Να θυμίσουμε πως ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός κουβαλούν ποινή τριών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών αντίστοιχα, από τα όσα συνέβησαν στον περσινό μεταξύ τους τελικό του Κυπέλλου. Αμφότεροι έχουν ασκήσει έφεση, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και μετά την αποψινή (25/7) κλήρωση αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να υποδεχθούν χωρίς κόσμο ο μεν «Δικέφαλος του Βορρά» τον Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τη Λαμία, οι «πράσινοι» τον Ιωνικό και την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Αρης-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-ΟΦΗ
Βόλος-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-Ιωνικός
Λαμία-ΑΕΚ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δείτε το ακριβώς από κάτω

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα