«Ο Βίντα έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, αλλά...»!

«Ο Βίντα έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, αλλά...»!

«Ο Βίντα έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, αλλά...»!

bet365

Νέο δημοσίευμα για την Ένωση και τον 33χρονο διεθνή Κροάτη στόπερ το οποίο υπογραμμίζει ότι το σκέφτεται λόγω... Ελλάδας!

Όσο δεν έρχεται η απάντηση του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ τόσο θα προκύπτουν νέα δημοσιεύματα που θα επιχειρούν να μεταφράσουν τη στάση του. Τέτοιο είναι και αυτό που ήρθε από την ιστοσελίδα sportam.info στο οποίο σημειώνεται ότι ποδοσφαιριστής και club έχουν καταλήξει σε συμφωνία και απομένει να πεισθεί ο 33χρονος διεθνής άσος να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα τονίζεται: «Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ωστόσο η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα ωστόσο παραμένει πρόβλημα η απόφαση του Βίντα. Αν δηλαδή θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί το μοναδικό και τελευταίο πλέον εμπόδιο»...

Μάλιστα το δημοσίευμα καταλήγει: «η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αυξήσει το συμφωνημένο ετήσιο εισόδημα κατά 100-200.000 ευρώ, αν αυτό τον πείσει να υπογράψει, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ποσό συμφωνήθηκε» και εννοείται πως προκύπτει το ερώτημα αφού τα έχουν βρει σε όλα ΑΕΚ και Βίντα γιατί να αυξηθεί το ποσό, προκειμένου να πειστεί να παίξει στην Ελλάδα ο διεθνής Κροάτης; Είναι πασιφανές πως και στην Κροατία επιχειρούν να μεταφράσουν τη στάση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού και δεν γνωρίζουν τι έχει αποφασίσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα