Βίντα, Πλάνιτς, Μινγκέθα και όλα τα δεδομένα...

Βίντα, Πλάνιτς, Μινγκέθα και όλα τα δεδομένα...

Βίντα, Πλάνιτς, Μινγκέθα και όλα τα δεδομένα...

bet365

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και το Gazzetta σας παραθέτει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια ενίσχυσης των «κιτρινόμαυρων».

Στην ΑΕΚ και στην καθημερινότητά της κυριαρχεί στο ρεπορτάζ η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού και η επιθυμία ενίσχυσης της στη συγκεκριμένη θέση έχοντας πλέον και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα να παίζουν από αρκετό καιρό έως το τελευταίο τριήμερο με τετραήμερο. Το δεδομένο είναι πως οι άνθρωποι που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό έχουν καθυστερήσει τραγικά με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί ακόμη ο ένας από τους δυο που αναζητεί η ομάδα προκειμένου να λύσει ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί δυο (μίνιμουμ) σερί σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» ήταν το απόλυτο αδύναμο σημείο έχοντας δεχθεί σε δυο σεζόν 87 τέρματα. Πρόκειται για τις δυο χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία του club με ότι αυτό συνεπάγεται και για τον λόγο αυτό δεν προκύπτει ουσιαστική δικαιολογία για την καθυστέρηση που παρατηρείται. Ωστόσο τούτες τις μέρες φαίνεται να επιχειρούν στην Ένωση να τελειώσουν και τις δυο περιπτώσεις αν και εννοείται πως απόλυτα απαραίτητο είναι να 'ρθει επιτέλους ο ένας έστω από τους δυο...

Σε ότι αφορά στα πρόσωπα που δουλεύουν οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα αυτά έχουν ήδη γίνει γνωστά και τρέχουν σε επίπεδο να γνωστοποιηθούν αποφάσεις των ποδοσφαιριστών στις προτάσεις που 'χουν ήδη στα χέρια τους από την ΑΕΚ. Αλλά αποφάσεις και ομάδων αφού οι «κιτρινόμαυροι» έτρεχαν και τέτοιες περιπτώσεις με πλέον χαρακτηριστική αυτή του Μπόγκνταν Πλάνιτς ο οποίος από 'κει που παρουσιαζόταν ίσως και δεδομένος (από τους Ισραηλινούς) τώρα μοιάζει να μένει πολύ πίσω από τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Κάτι που συνέβη λόγω της αλλαγής προθέσεων της Μακάμπι Χάιφα από τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας και του προπονητή τους.

Όπως και να 'χει τούτη την ώρα στο προσκήνιο όπως είναι γνωστό βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα την απάντηση του οποίου περιμένει η ΑΕΚ στην πολύ καλή και δυνατή πρόταση που του 'χει κάνει. Αντίστοιχη δεν έχει από άλλη ομάδα και γι' αυτό επιμένουν στην Κροατία ότι είναι θέμα χρόνου να πει το «ναι» στην Ένωση και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Κάτι ωστόσο που δεν είχε γίνει όπως υπογραμμίζαμε και λανθασμένα άφηναν να εννοηθεί οι συμπατριώτες του στα ΜΜΕ τους...

Ο 33χρονος διεθνής στόπερ προφανέστατα και επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, σκέφτεται το ενδεχόμενο να του παρουσιαστεί κάτι καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα και το βασικότερο έχει τη δυνατότητα να περιμένει. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ φυσικά που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός της. Ούτε και το χρήμα στην περίπτωση του Μινγκέθα το όνομα του οποίου συνδέουν με την Ένωση οι Ισπανοί. Ο άσος της Μπαρτσελόνα φαίνεται να αρέσει και σε Θέλτα Μαγιόρκα αλλά οι Καταλανοί μιλάνε μόνο για πώληση και μπορεί να 'χουν ρίξει τις απαιτήσεις τους από τα 5 εκατ. ευρώ που αρχικά αξίωναν, αλλά δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μεταφράζεται και ως εφικτή για ελληνικό club και την ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα