ΑΕΚ: Πάλι μπλέκουν την Ένωση με Μινγκέθα οι Ισπανοί

Newsroom
ΑΕΚ: Πάλι μπλέκουν την Ένωση με Μινγκέθα οι Ισπανοί

bet365

Νέο δημοσίευμα της Mundo Deportivo εμπλέκει την ΑΕΚ σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα. «Δεν μας αφορά ο παίκτης», λένε οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Όσκαρ Μινγκέθα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι οι Ισπανοί επιμένουν να εμπλέκουν την ΑΕΚ στις περιπτώσεις των ομάδων που εργάζονται για την απόκτησή του. Σε σημερινό (23/7) δημοσίευμά της η Mundo Deportivo αναφέρει μάλιστα ότι οι δύο -από τις τέσσερις συνολικά- ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Ένωση και η Θέλτα σημειώνουν πρόοδο στις διαπραγματεύσεις, αν και υπάρχουν ακόμα οικονομικές διαφορές.

Ο 23χρονος στόπερ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάρτσα, έχει ύψος 1,84μ. και δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2023. Τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις με τους «Μπλαουγκράνα», αλλά φέτος δεν ταιριάζει στα πλάνα του Τσάβι Ερνάντες.

Πολλές ομάδες όπως η Θέλτα, η Τζένοα, η Χόφενχαϊμ και η.. ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ισπανούς έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς να... αποχωρούν από την κούρσα.

Η Mundo υποστηρίζει ότι η ομάδα του Βίγο και η Ένωση είναι αυτές που προηγούνται στην κούρσα των διαπραγματεύσεων με τους Καταλανούς που ζητούν πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό αμυντικό. Βέβαια σημειώνουν ότι υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ και των δύο συλλόγων και του ποσού που ζητά η Μπαρτσελόνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών που είδε το φως της δημοσιότητας το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη, διαψεύστηκε και από το ρεπορτάζ του Άρη προέκυψε ότι μπέρδεψαν τα κιτρινόμαυρα. Σε κάθε περίπτωση από πλευράς Ένωσης καθιστούν σαφές ότι: «Δεν μας αφορά ο παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα