ΠΑΟΚ: Υψηλά εμπόδια στο δρόμο για Γιέφερσον Σοτέλδο

ΠΑΟΚ: Υψηλά εμπόδια στο δρόμο για Γιέφερσον Σοτέλδο

ΠΑΟΚ: Υψηλά εμπόδια στο δρόμο για Γιέφερσον Σοτέλδο

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Γιέφερσον Σοτέλδο, ωστόσο ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρεται στο Μεξικό, φαίνεται να κερδίζει εκ νέου τη θέση του στο ρόστερ της Τίγκρες.

Η περίπτωση του Γιέφερσον Σοτέλδο απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα, για την πολύπαθη θέση του «10» που εδώ και δύο χρόνια ψάχνει να πάρει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, ωστόσο η αλλαγή στάση της Τίγκρες, όπως σημειώνεται στο Μεξικό, δεν επιτρέπει στους «ασπρόμαυρους» να ελπίζουν ότι θα έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του 25χρονου Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ από το Μεξικό, ο Σοτέλδο αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μιγκέλ Χερέρα, μαζί με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής αγωνίστηκε για περίπου είκοσι λεπτά στη νίκη της Τίγκρες επί της Άτλας με 2-0, μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι το φινάλε πρόλαβε και ξεδίπλωσε κάποιες από τις ποδοσφαιρικές αρετές δημιουργώντας τέσσερις ευκαιρίες για γκολ.

Μέχρι και πριν από μια εβδομάδα ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 υποψήφιος προς αποχώρηση, στο προσκήνιο ήταν τα ουκ ολίγα εξωαγωνιστικά παραπτώματά του, αλλά τώρα το κλίμα φαίνεται να έχει αλλάξει.

Παράλληλα, η διοίκηση της Τίγκρες δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω συνεχίζοντας να αξιώνει ένα σημαντικό ποσό ως «ενοίκιο» για τον ετήσιο δανεισμό του Σοτέλδο πέραν της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα