Λάιντνερ - Ολυμπιακός: «Κοντά στον αριστερό μπακ της Χάποελ»

Λάιντνερ - Ολυμπιακός: «Κοντά στον αριστερό μπακ της Χάποελ»

Newsroom
Λάιντνερ - Ολυμπιακός: «Κοντά στον αριστερό μπακ της Χάποελ»

bet365

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ντόρον Λάιντνερ, όπως αποκαλύπτουν ισραηλινά ΜΜΕ.

Μετά τον Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός στρέφει το μεταγραφικό του βλέμμα και στην άμυνα. Οι Πειραιώτες θέλουν ακόμα μια λύση για το αριστερό άκρο και σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Ροντόν Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός αμυντικός θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες που της χώρας του και ο ίδιος πιέζει τον σύλλογο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η ιστοσελίδα «sport5» αναφέρει πως οι δυο ομάδες είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και το κόστος μπορεί να αγγίξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες από το Ισραήλ, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1.5 εκατομμύριο ευρώ και είναι κοντά στο deal. Την περασμένη σεζόν, ο αριστερός μπακ έκανε εξαιρετική σεζόν, αφού στα 20 του χρόνια μέτρησε 26 ματς, έχοντας 4 γκολ και μια ασίστ. Μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ είναι πλέον και διεθνής με το Ισραήλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα