Ολυμπιακός: Οι επτά χαφ και το... παράθυρο για αποχωρήσεις

Ολυμπιακός: Οι επτά χαφ και το... παράθυρο για αποχωρήσεις

Ολυμπιακός: Οι επτά χαφ και το... παράθυρο για αποχωρήσεις

bet365

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του διεθνούς Κορεάτη Χουάνγκ θα φτάσει στους επτά χαφ στο ρόστερ του και υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και για δύο αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να φέρει εντός της εβδομάδας τον Κορεάτη Χουάνγκ στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά με τριετές συμβόλαιο. Μία μεταγραφή που διαβάσατε σχετικά και με λεπτομέρειες πρώτοι στο Gazzetta.

Η άφιξη του Χουάνγκ σε συνδυασμό με την πιθανότητα να γίνει ξανά κίνηση για τον χαφ Στάιλς (που είναι και δεκάρι και παρά την έλευση του Χουάνγκ στην Αγγλία επέμεναν πως υπάρχει ακόμα... θέμα σε σχέση με τον Ολυμπιακό) θα δημιουργήσει μία άλλη συνθήκη για το ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ακόμα και μόνο με τον Χουάνγκ όμως οι χαφ πλέον γίνονται επτά.

Εξηγούμαστε: είναι ο Μαντί Καμαρά ως εξαροοκτάρι αλλά και πειραματικό δεκάρι, ο Μπουχαλάκης ως εξαροκτάρι, ο Εμβιλά κυρίως ως εξάρι, ο Κανέ ως εξάρι, ο Κούντε ως οκτάρι (που είναι και εξάρι και δεκάρι) και ο Αγκιμπού Καμαρά (στον νέο του ρόλο ως οκτάρι ή και δεκάρι). Μαζί με τον διεθνή Κορεάτη Χουάνγκ (που είναι εξάρι, οκτάρι και δεκάρι ενίοτε) είναι επτά οι χαφ.

Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως ο αριθμός των επτά χαφ είναι μία χαρά για μία τόσο απαιτητική χρονιά. Πλην όμως ο Κούντε δεν είναι ένας χαφ που υπολογίζεται τόσο από τον Μαρτίνς ενώ παραμένει πιθανό να προκύψουν καλές προτάσεις για την πώληση του Μαντί Καμαρά. Και προφανώς σε κάθε συζήτηση για τον αριθμό των παικτών τίθεται πρωτίστως το ζήτημα της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Το ιδανικό σε ένα ρόστερ είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά θέση. Υπό αυτήν την έννοια ο Ολυμπιακός έχει δύο καθαρά εξάρια και μαζί με τον Χουάνγκ θα έχει πέντε οκτάρια (Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Χουάνγκ Ιν-Μπέομ).

Οι χαφ του Ολυμπιακού

Εξάρια: Εμβιλά και Κανέ

Οκτάρια: Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά και ο Χουάνγκ που θα κλείσει και τυπικά

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα