Ολυμπιακός: Κλείνει τον Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Χουάνγκ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον box-to-box χαφ της Κορέας Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ!

Το όνομά του είχε γραφτεί πριν δύο εβδομάδες, αλλά είχε περάσει στα ψιλά. Για την ακρίβεια, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε γράψει πως η Αούγκσμπουργκ θέλει τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, αλλά τον 25χρονο Κορεάτη τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, από την Γερμανία η Αούγκσμπουργκ δεν θα προχωρήσει στην μεταγραφή του γιατί πολύ απλά ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, Ολυμπιακός και Χουάνγκ προχωράνε άμεσα στο deal παρά το γεγονός πως ο Κορεάτης box-to-box χαφ έχει συμβόλαιο με την Ρούμπιν Καζάν έως το καλοκαίρι του 2023. Με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας να συνεχίζεται, ο Χουάνγκ ψάχνει την επόμενη του ομάδα ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνίστηκε στην Σεούλ για 10 ματς ως δανεικός (από τις 5 Απριλίου).

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ είναι ο βασικός χαφ της Νότιας Κορέας και η Ρούμπιν Καζάν το καλοκαίρι του 2020 είχε δώσει 2.500.000 για να τον αγοράσει από το MLS (!) και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα του Βανκούβερ.

Η καριέρα του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ

Ο Κορεάτης μπορεί ν' αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα και ουσιαστικά μιλάμε για ένα μηχανάκι που καταπίνει χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα 38 ματς που αγωνίστηκε με την Ρούμπιν Καζάν είχε 7 γκολ και 8 ασίστ.

Στην Daejeon Hana Citizen με την οποία έχει και την μεγαλύτερη καριέρα στο πρωτάθλημα της Κορέας είχε συνολικά 94 ματς στα οποία είχε πετύχει 15 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική του ομάδα έχει γράψει το κοντέρ του ήδη 34 ματς (4 γκολ), ενώ στο MLS με το Βανκούβερ είχε 41 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα