ΑΕΚ: Στη Σέριφ Τίρασπολ ο Μπότος

ΑΕΚ: Στη Σέριφ Τίρασπολ ο Μπότος

Newsroom
 ΑΕΚ: Στη Σέριφ Τίρασπολ ο Μπότος

bet365

Ο Γιάννης Μπότος θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας.

Χωρίς τον Γιάννη Μπότο συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, καθώς ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός. Πιο συγκεκριμένα στη Σέριφ Τίρασπολ όπου πέρσι είχε αποκτήσει από την Ενωση με ανάλογο καθεστώς τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο Μπότος ήταν την τελευταία διετία δανεικός στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς της Ολλανδίας (47 ματς/8 γκολ), ενώ θα έχει για συμπαίκτη τον Στέφανο Ευαγγέλου. Η Σέριφ κατέκτησε πέρσι το νταμπλ στη Μολδαβία.

Ο νεαρός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο με την Ενωση, ενώ στο deal των «κιτρινόμαυρων» με τη Σέριφ υπάρχει από πλευρά της οψιόν αγοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ που αν ενεργοποιηθεί η ΑΕΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα