Ολυμπιακός: Το προωθητικό παιχνίδι του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και τι δείχνουν τα stats του (vids)

Ολυμπιακός: Το προωθητικό παιχνίδι του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και τι δείχνουν τα stats του (vids)

Ολυμπιακός: Το προωθητικό παιχνίδι του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και τι δείχνουν τα stats του (vids)

bet365

Ο Κορεάτης ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και το Gazzetta με τη συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout αναδεικνύει τα βασικά ατού του.

Γεννημένος το 1996 ο Κορεάτης διεθνής είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει εξάρι και δεκάρι.

Είναι και σε καλή ηλικία και εν ενεργεία διεθνής. Η τελευταία χρονικά ομάδα του ήταν η FC Σεούλ, στην οποία ήταν δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν. Ο παίκτης που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού - όπως έχετε διαβάσει από το Σάββατο στο Gazzetta - όπως μπορούμε να δούμε από τα στοιχεία του Wyscout για το 2022 είναι ένας χαφ με προωθητικό παιχνίδι και που του αρέσει η κάθετη μπαλιά.

Οι περισσότερες μακρινές μπαλιές του είναι με στόχο να βγάλουν επίθεση και όχι να γυρίζει η μπάλα πίσω. Είναι παίκτης δηλαδή που λειτουργεί σε δημιουργικό ρόλο και μάλιστα με γρήγορο τρόπο (είναι ταχύς και μπορεί να το κάνει στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μαρκάρει. Στα μαρκαρίσματά του δε βγάζει τρομερή μαχητικότητα αλλά και πάθος.

Σε σχέση με το 2022 η ακρίβεια στις πάσες του είναι στο 83.3% και στις μακρινές μεταβιβάσεις στο 62.3%. Στις κερδισμένες μονομαχίες του έχει ποσοστό 53.2% και στις εναέριες 53.3% ενώ στις ντρίμπλες που επιχείρησε είχε ποσοστό 40.9%.

Τη σεζόν 2021-2022 και όχι το 2022 που είναι χωριστή σεζόν και αφορά στην παρουσία του στην Κορέα είχε 5 γκολ και 2 ασίστ σε Ρωσία και Κορέα. Στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε 17 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ (με βάση τα στοιχεία του Wyscout).

Ας δούμε και τα πιο πρόσφατα χρονικά στοιχεία του Wyscout για το ρωσικό πρωτάθλημα για εκείνον (δηλαδή τα τελευταία χρονικά του στοιχεία). Η ακρίβειά του στις πάσες ήταν στο 82.6% και στις μακρινές μεταβιβάσεις στο 52.6%. Και σε αυτήν τη χρονική περίοδο οι περισσότερες μακρινές μπαλιές του ήταν προς στην επίθεση ή από θέση άμυνας προς το κέντρο. Είχε 51.2% στις ντρίμπλες, 55.8% στις κερδισμένες μονομαχίες και 41.2% στις εναέριες μονομαχίες.

Σε επίπεδο σκοραρίσματος εκείνη την περίοδο με τη Κρίλια Σοβέτοβ ως αντίπαλο σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Είναι παίκτης που θα απειλήσει και θα σκοράρει και από στατικές φάσεις δηλαδή. Με την Άρσεναλ Τούλα το γκολ του με τη Ρούμπιν Καζάν προήλθε από πολύ καλό συνδυασμό και σουτ του στο όριο της μεγάλης περιοχής.

Τα ποσοστά του Χουάνγκ ανά σεζόν στις μακρινές του μεταβιβάσεις

  • 2022: 62.3%
  • 2021-2022: 59.6%
  • 2020-2021: 63.6%
  • 2020: 63.3%
  • 2019: 66.7%
  • 2018: 56.1%
  • 2017: 54.7%
  • 2016: 51%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα