Αστέρας Τρίπολης: Φιλική «τεσσάρα»

Newsroom
 Αστέρας Τρίπολης: Φιλική «τεσσάρα»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-0 της Σιεγκμπέργκερ σε αγώνα προετοιμασίας που κράτησε 80 αγωνιστικά λεπτά.

Με 4-0 επικράτησε σήμερα (23/7) ο Αστέρας Τρίπολης της Σιεγκμπέργκερ, σε φιλικό του παιχνίδι που κράτησε 80 λεπτά και ήταν μία ευκαιρία στον Ηρακλή Μεταξά να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με τον Τσιφτσή κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκαρθία, Αλάγκμπε, Ατιένθα, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μουνάφο, Βαλιέντε στον άξονα και τους Αλί Μπαμπά, Σίτο, Ριέρα πίσω από τον φορ Μπενίτο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μεταξά ξεκίνησαν ορεξάτοι, στο πρώτο τέταρτο είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Ριέρα Μπενίτο, Σίτο και ένα ακυρωθέν γκολ του δεύτερου και τελικά στο 21' άνοιξαν το σκορ με τον Ριέρα ύστερα από συνδυασμό του με τον Αλί Μπαμπά. Ο οποίος αμέσως μετά (26') «βρήκε» τον Σίτο που έκανε το 2-0 και είχε με τον Μουνάφο διπλή χαμένη ευκαιρία στο 27'. Ο νεαρός Νιγηριανός μάλιστα ήταν εκείνος που στο 37' σημείωσε και τρίτο γκολ για τον Αστέρα, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο «κυριάρχησε».

Στο δεύτερο μισό η ελληνική ομάδα άρχισε με τον Γραμματικάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκαρθία, Χριστόπουλο, Ατιένθα, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μουνάφο, Βαλιέντε στον άξονα και τους Αλί Μπαμπά, Γ. Παπαδόπουλο, Ριέρα πίσω από τον φορ Μπενίτο.

Στο 52' καταλογίστηκε υπέρ της πέναλτι σε ανατροπή του Ριέρα όμως ο Μπενίτο «νικήθηκε» από τον αντίπαλο γκολκίπερ στην εκτέλεσή του, ενώ στο 65' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Καπίγια που λίγο πριν αντικατέστησε τον Ριέρα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Τελικά ο Αστέρας βρήκε και τέταρτο γκολ με την προβολή του Μπενίτο στο 69', ενώ στο τελευταίο 10λεπτο (από το 70' και μετά) ο Ιγκλέσιας έπαιξε στον άξονα αντί του Μουνάφο και ο Κανελλόπουλος στη θέση του Ατιένθα. Σε εκείνο το σημείο ο Βαλιέντε γύρισε στα στόπερ κι ο νεαρός χαφ έμεινε στον άξονα.

@Photo credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα