ΠΑΣ Γιάννινα: Ήττα από την Ομόνοια με 2-1

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ήττα από την Ομόνοια με 2-1

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 2-1 από την Ομόνοια στο τελευταίο του φιλικό στην Πολωνία, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Ηπειρώτες μπορεί να έχασαν από τους Κύπριους, όμως η εμφάνισή τους ήταν ικανοποιητική και άφησε θετικές εντυπώσεις. Δεν φοβήθηκε την δυναμικότητα του αντιπάλου και προσπάθησε να παίξει το στρωτό ποδόσφαιρο κατοχής που ήθελε και το κατάφερε σε σημαντικό βαθμό, όμως κάποια αμυντικά λάθη έδωσαν στην Ομόνοια τις ευκαιρίες που χρειαζόταν για να βρει τα γκολ που ήθελε.

Οι Κύπριοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Μπρούνο στο 6'. Ότι δεν κατέφερε εκεί το πέτυχε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν από κόρνερ του Βραζιλιάνου, ο Μίλετιτς έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα κι έκανε το 0-1.

Οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 16ο με τον Λώλη, ο οποίος από ασίστ του Σταματελόπουλου, σκόραρε με διαγώνιο πλασέ. Μετά απ' αυτό το τέρμα η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε ψυχολογία κι έψαξε και δεύτεορ τέρμα. Στο 17ο λεπτό ο Σόρια απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ ενώ οκτώ λεπτά αργότεαρ ο Κιάκος έκανε μία ωραία «μπούκα» στην μεγάλη περιοχή του Φαμπιάνο, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Η Ομόνοια απείλησε και πάλι τον ΠΑΣ στο 27', ξανά από κόρνερ, με τον Λέσιακς να πιάνει αυτή τη φορά την κεφαλιά, αλλά τον Πρίορ να αποκρούει σωτήρια. Ένα λεπτό μετά ο Λιάσος έπιασε ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Φαμπιάνο μπλόκαρε.

Κάπου σταμάτησαν οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος κι έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο 45λεπτο για να δούμε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 51ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Ριένστρα σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Λανγκ έβγαλε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και στην επαναφορά ο Παντελάκης σούταρε, εκτός περιοχής, με τον Ουζόχο να επεμβαίνει και να απομακρύνει.

Τέσσερα λεπτά η Ομόνοια απείλησε και πάλι με τον Αθανασίου να διώχνει το σουτ του Λέτσιακς. Ο ΠΑΣ «απάντησε» στο 61' με τριπλή ευκαιρία και τους Λιάσο, Σταματελόπουλο και Ριένστρα να πρωταγωνιστούν, αλλά να μην μπορέσουν να σκοράρουν. Οι αλλαγές που έκανε στην συνέχεια ο Στάικος αποδιοργάνωσαν την ομάδα με αποτέλεσμα η επιθετική του απειλή του ΠΑΣ να μειωθεί. Ο Παμλίδης έχασε την τελευταία καλή τους ευκαιρία στο 84ο λεπτό.

Οι Κύπριοι εκμεταλλεύτηκαν τις αρκετές αλλαγές του ΠΑΣ και άρχισαν να γίνονται πιο επικίνδυνοι. Αρχικά απείλησε στο 88' ο Κακουλής, αλλά ο Αθανασίου τον πρόλαβε σε κατάσταση τετ α τετ προτού καταφέρει να πλασάρει. Στο επόμενο λεπτό όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού ο Κακουλής πρόλαβε την έξοδο του κίπερ του ΠΑΣ και σκόραρε με κεφαλιά από την σέντρα του Ασημένου διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πολωνία κι έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (46’ Αθανασίου), Σόρια (62’ Τσάβος), Παντελάκης (90’ Τσίρης), Εραμούσπε (46’ Μπαγκαλιάνης), Κιάκος (46’ Ποζνάνσκι), Καραχάλιος (62’ Πήλιος, 90’ Ρίζος), Μπιλμπάο (46’ Ριένστρα), Λιάσος (62’ Κύρκος, 90’ Ν. Λώλης), Αλ. Λώλης (46’ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (62’ Παμλίδης) και Μορέιρα (62’ Τζίμας)

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Μάθιους (59′ Ψάλτης), Μίλετιτς, Λάνγκ (59′ Γιούστε), Λέτσγιακς (66′ Βενιζέλου), Μπασιρού (46′ Ντίσκερουντ), Χαραλάμπους (61′ Ασημένος), Σάββα, Μπρούνο (46′ Χρίστου), Παπουλής (46 Ζευκής), Μάταβς (46′ Κακουλλής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα