«Η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Μινγκέθα»

«Η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Μινγκέθα»

Newsroom
«Η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Μινγκέθα»

bet365

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Μινγκέθα. Δεν προκύπτει ενδιαφέρον πάντως της Ένωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ εκτός από τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος όπως έχετε διαβάσει σε σχετικό ρεπορτάζ βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση, αναζητεί και δεύτερο βασικό στόπερ.

Η Ένωση σύμφωνα με τη Mundo Deportivo έχει κάνει κρούση στους «Μπλαουγκράνα» για τον 23χρονο στόπερ Όσκαρ Μινγκέθα.

Όπως αναφέρεται, εκτός της ΑΕΚ, η Θέλτα, η Τζένοα και η Χόφενχαϊμ έχουν επίσης κάνει κρούση στην Μπάρτσα, η οποία ωστόσο φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Ο Μινγκέθα προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχει ύψος 1,84μ. και δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2023. Τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις με τους «Μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, ο Μινγκέθα δεν απασχολεί την ΑΕΚ, άλλωστε μιλάμε για μια αρκετά ακριβή περίπτωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα